HOME APARITII SERVICII CONTACT
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
 
English for Legal Purposes vol. 1
Lucrarea, de natura didactica, este elaborata de un colectiv de universitari - sub coordonarea British Council - si se adreseaza viitorilor si actualilor profesionisti din domeniul juridic, care au cunostinte medii de limba engleza pe care doresc sa si le perfectioneze. Sunt prezentate texte juridice autentice, pornind de la care se ofera explicatii si se propun activitati de tip lexical, gramatical si de comunicare. Lucrarea poate fi utilizata atat in invatamantul universitar, cat si ca suport pentru invatarea autonoma. Optional se pot comanda si suporturi audio.
Healthprose drugs
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
English for Legal Purposes vol. 2
colectiv BRITISH COUNCIL
Lucrarea, de natura didactica, este elaborata de un colectiv de universitari - sub coordonarea British Council - si se adreseaza viitorilor si actualilor profesionisti din domeniul juridic, care au cunostinte medii de limba engleza pe care doresc sa si le perfectioneze. Sunt prezentate texte juridice autentice, pornind de la care se ofera explicatii si se propun activitati de tip lexical, gramatical si de comunicare. Lucrarea poate fi utilizata atat in invatamantul universitar, cat si ca suport pentru invatarea autonoma. Optional se poate comanda si suportul audio.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
Communication in International Business
M. NICOLAE, T. MAGUREANU, V. BARGHIEL, M. ENACHE, A. HOLLINGER, C. PRELIPCEANU
Lucrarea se adreseaza studentilor de la facultatile de specialitate, dar si tuturor celor care doresc sa-si perfectioneze cunostintele de comunicare profesionala in limba engleza, in contextul internationalizarii economiilor, al noilor medii si canale de comunicare.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
Talking Business
G. GHIGA, I. STAMATESCU, R. N. SERBAN
Lucrarea reprezinta un curs de limba engleza pentru studentii in administratie publica. Ea vizeaza dezvoltarea competentelor de comunicare orala si scrisa, cu includerea elementelor de engleza de specialitate.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
English for Business & Administration
Lucrarea, de natura didactica, este elaborata de un colectiv de universitari - sub coordonarea British Council - si se adreseaza viitorilor si actualilor profesionisti din domeniul economic, care au cunostinte medii de limba engleza pe care doresc sa si le perfectioneze. Sunt prezentate texte autentice de natura economica, pornind de la care se ofera explicatii si se propun activitati de tip lexical, gramatical si de comunicare. Lucrarea poate fi utilizata atat in invatamantul universitar, cat si ca suport pentru invatarea autonoma. Separat se poate comanda suportul audio.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
 
English for Medicine & Pharmacy
colectiv BRITISH COUNCIL
Lucrarea, de natura didactica, este elaborata de un colectiv de universitari - sub coordonarea British Council - si se adreseaza viitorilor si actualilor profesionisti din domeniul medical, care au cunostinte medii de limba engleza pe care doresc sa si le perfectioneze. Sunt prezentate texte autentice de medicina si farmacie, pornind de la care se ofera explicatii si se propun activitati de tip lexical, gramatical si de comunicare. Lucrarea poate fi utilizata atat in invatamantul universitar, cat si ca suport pentru invatarea autonoma. Separat se pote comanda suportul audio.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
Innovation in Teaching English for Specific Purposes in Romania - A Study of Impact -
Editori: Mirela Bardi, Gabriela Chefneux, Doina Comanetchi, Tania Magureanu
Publicat sub egida British Council, volumul reuneste, in 11 capitole, studii de evaluare a rezultatelor implementarii in invatamantul superior nefilologic din Romania a programului Prosper de predare a limbii engleze de specialitate. Este un foarte reusit exemplu de evaluare participativa, ale carei instrumente au fost create si rafinate de catre insesi cadrele didactice universitare implicate in proiect. Concluziile conduc catre continua ameliorare a didacticii limbii engleze de specialitate, adaptata la nevoile si realitatile invatamantului superior din Romania.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
Essentials of Financial English - For First Year Students -
Editori: Alexander Hollinger, Virginia Barghiel, Georgeta Ghiga
Volumul se adreseaza studentilor in stiinte economice din anul intai de la toate formele de invatamant. Engleza de specialitate din domeniul financiar-bancar este prezentata in cele cincisprezece unitati sub aspect lexical si gramatical, fara a fi neglijate elementele tinand de competentele de intelegere si exprimare orala si in scris. Un loc aparte este de asemenea rezervat traducerilor unor texte de specialitate. Volumul cuprinde deasemenea un vocabular englez-roman si cheia exercitiilor.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
The Language of Financial, Banking and Insurance English
Editori: Alexander Hollinger, Virginia Barghiel, Georgeta Ghiga
Volumul se adreseaza studentilor in stiinte economice de la toate formele de invatamant. Engleza de specialitate din domeniul financiar-bancar este prezentata sub aspect lexical si semantic, fara a fi neglijate elementele tinand de competentele de intelegere si exprimare orala si in scris. Un loc aparte este de asemenea rezervat traducerilor unor texte de specialitate. Volumul cuprinde deasemenea un vocabular englez-roman si cheia exercitiilor.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
Aspects of Business Communication
Georgeta Ghiga
Business communication is equally complex and attractive........Selling and buying things, promoting products and services, writing to partners, negotiating bank loans, speaking or writing to potential employers, talking with superiors and subordinates, are but few situations in which those involved can easily find out how important the ability to communicate is.Aspects of Business Communication is meant to offer the reader the opportunity to get familiar with specific knowledge with reference to both written and oral communication in business......With all its examples, descriptions and letter samples, the book is intended to be a useful instrument for investigating business communication, both theoretically and in a practical perspective.Carte in curs de retiparire
» detalii

 
Public Administration and Professional Communication
Georgeta GHIGA, Madalina Monica STANCIU
Lucrarea se sdreseaza studentilor in administratie publica, dar si profesionistilor din domeniu care doresc sa-si dezvolte cunostintele lexicale si competentele de comunicare.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
Business Talks! - part 1
E-R. STANUS, R. MARINESCU, A-M. NICOLAE, A. HOLLINGER
Volumul reprezinta un curs de engleza pentru afaceri, adresat atat studentilor din domeniu cat si tuturor celor interesati de a-si perfectiona competentele lingvistice si de comunicare si cunoasterea meciului de afaceri international, in perspectiva interculturala.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
English for Marketing
Cristina PRELIPCEANU
Lucrarea se adreseaza in principal studentilor de la facultatile de profil. Ea poate fi insa folosita cu succes de toti cei care doresc sa-si perfectioneze competentele de comunicare in limba engleza in domeniul marketingului.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
Learning and Growing
A. CODREANU, L. DELLEVOET, T. MAGUREANU, V. ROBU
Lucrarea se adreseaza studentilor din primii ani de la facultatile cu profil economic. Ea vizeaza familiarizarea cu vocabularul, structurile si elementele de comunicare legate de mediul economic si de afaceri.
Carte in curs de retiparire
» detalii

 
Programare web: Filip Net