HOME APARITII SERVICII CONTACT
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
 
COMPONENTE ELECTRONICE PASIVE - PROBLEME
P. SVASTA, V. GOLUMBEANU, C. IONESCU, A. FLESCHIU, D. MORARU, N. D. CODREANU, A. VASILE, D. LEONESCU
...Prezenta culegere de probleme si-a propus sa abordeze ceea ce caracterizeaza componentele pasive, precum si influenta acestora asupra parametrilor circuitelor electronice. Functionarea corecta a unui circuit electronic este, prin alegerea componentelor ce alcatuiesc circuitul, rezultatul materializarii corespunzatoare a schemei proiectate. Este necesar ca "dimensiunile" electrice si neelectrice ale componentelor sa satisfaca cerintele functionale ale marimii electrice proiectate, care la randul ei reprezinta un domeniu al valorilor posibile, in contextul conditiilor in care produsul electronic trebuie sa functioneze. Capitolele lucrarii cuprind fiecare o scurta prezentare teoretica, un numar de probleme cu rezolvarea detaliata si probleme propuse pentru rezolvare cu rezultate pentru verificare.Lucrarea este destinata atat studentilor Facultatii de Electronica si Telecomunicatii cat si oricarui proiectant de circuite electronice.....Healthprose drugs
Carte in curs de retiparire
detalii »

 
ELECTRONICA INDUSTRIALA - COMPONENTE SI CIRCUITE ELECTRONICE DE BAZA
Alexandru VASILE

...

In prezenta lucrare s-au abordat componentele electronice cele mai larg utilizate si aplicatiile lor elementare, aplicatii ce stau la baza electronicii industriale unde intervin puteri mari.

Din diversitatea materialelor existente autorul s-a straduit sa aleaga problemele, cele mai reprezentative ale domeniului, care au stat la baza dezvoltarii circuitelor electronice complexe existente in aparatele si echipamentele industriale proiectate, realizate si aflate in functiune in diverse domenii de activitate.

Lucrarea a fost conceputa in primul rand ca un material didactic, mai ales pentru uzul studentilor din facultatile cu profil electric si neelectric, dar si pentru inginerii care lucreaza in proiectare sau in exploatare.

...

Carte in curs de retiparire
detalii »

 
Componente electronice pasive
P. SVASTA, V. GOLUMBEANU, C. IONESCU, A. VASILE

...
Prezenta lucrare se adreseaza tuturor acelora care doresc sa fie la curent cu nivelul atins de rezistoare fiind extrem de utila mai ales acelora care sunt interesati de realizarea de module electronice de inalta performanta.
...
Carte in curs de retiparire
detalii »

 
Programare web: Filip Net